Zulaykha Zuhayra

Zulaykha Zuhayra

Ahad, 9 Januari 2011

InGiN aKu

Ingin apakah...??hahahahaha...sbnarnya tjuk kt ats tu adlh tjuk sjak ak yg bru ak reka tdi di saat ak bosan mcm orng gler tdi. Lau korng da bca post ak wktu mla2 dlu korang akn tau ak ska tlis sajak dwktu2 trtntu  n dh lma ak xshare kt korng sjak ak kn...xrsa rndu ke?? chewah!! mcm la sjak ak tu best sngt kn...erm...xpe2 kli ni ak nk share kt korng sjak yg trbru, arap korng enjoy n tolong lh beri kn komen yerk lau rjin2 tu...hehehehe syg korng...muah2..


Ingin melangkah ke hujung,
mencari segala yang terindah,
mengukir segala yang ternoda,
supaya permai tiada tercela.


Ingin ku petik bintang,
hadiah kepada semangat,
menyusur satu alamat,
tanpa ada yang memahami,
rahsia hati dalam taman.


kesunyian semakin menjadi,
kepayahan terbit keluhan,
bila ketabahan mahu dibeli,
hingga rapuh hasrat hati.


ingin ku damping malam,
ingin ku genggam siang,
supaya hati bertambah sayang,
supaya riang tanpa duka
yang pernah tersimpan.....

6 ulasan:

  1. perghhhhhh boleh jadi cikgu sastra hum zue2 ko nih klau dah ad bakat tu gilap kan lah bwat lah buku weh huhuhu ne nak tawu ad rezeki..ap2 pon aku akan sokong ko dari belakang huhuh

    BalasPadam
  2. ak ni ngah gilap bkat ak la...ak kn bljar writing so kna la rjin2 kn dri mnulis...In-Allah lau da rzeki ak dlm bdang ni xkn kemna kn....

    BalasPadam
  3. caya r....ko mmg btoi2 brbkt r zue...chaiyok2....

    BalasPadam
  4. tq....ana..sb sudi gak dpksa bca kn...hahaha

    BalasPadam
  5. wlcme....mne adde aq dgn rela hti mmbcenye......heheee.........

    BalasPadam