Zulaykha Zuhayra

Zulaykha Zuhayra

Sabtu, 7 Julai 2012

Jalan-Jalan

Assalammualaikum semua....,
semalam bersamaan 7 Julai 2012 aku keluar g Times Square ngan kawan2 SMT Sungai Petani 2...wah!! best sangat walaupun jauh dari kolej kediaman aku.... tapi masa pergi my bro antar naik moto kwn dia yg bising nk mampus tu tpi yg pnting laju... (thanks to en abg solihin ku syg) n dia antar ak smpai KL sentral je...pastu ak kna naik Monoral g TS...ok la tu...
 Smentara nak tnggu kwn2 aku smpai kt TS, ak ngan abg g mkn dlu...(ak lupa la nma kedai tu, n first time ak mkn kt stu) n smpai TS...ak ngan kwan2 ak zafirah, harnizan & Qultaz g jln2 g makan kt KFC.. (huhuhu...mkn lagi) n tngok2 barang smbil smbang2...xda apa sngt pn..besa2 je....tapi moment ngan diowg tu yg pnting...stelah hampir 2 tahun lebih tak berjumpa akhirnya gathering kami berjaya dilaksanakan juga wlaupun sowg lost contek (adhwa aka cik lat) n sowg ada hal (syanul aka syan)....klau nk tau ni la group ak msa tngkatan 4 & 5....kwan susah senang, gosip  kena marah ngan cikgu....smua la... sebenarnya ada lagi dua owg ilah ngan zarina tapi ilah tengah belajar kat UiTM kedah n zarina dah keja kat plaza tol pineng...so kami2 ni je yg sesat kt KL...jdi dh alang2 ramai kt sni tu buat la gethering.....

Dlm pukul 5 ptg ak kna brtolak balik, kali ni abg ak x ambil jd kna blik sndri... naik monoral g KL Sentral blik, n naik bas blik PKNS...pstu tukar bas g blik puncak plak...mang tido la ak dlm bas tu.... balik2 umah je smua owg xda..yg ada pun adik junior aku si zuria je...memang sunyi la rumah...tak pasal2 si zue tu kena layan ak...hahahha...nasib la...

baru je nak lelap mata, si syira osman pn balik....ak smpat jawab soalan dia dri blik je...pastu ak dah tak sedar dah...zzzzz


ari ni syira osman ngan si zuria dok ajak ak g pasar pagi...arhh...tak larat ak nk ikut...jdi ak dok umah je...sorang2 plak tu..umah sebelah pun smua ikut rmbongan psar pg tu...hahhahha have fun kowg..!!

p/s: gambar ad kat zafirah....erm...dok tnggu dia post kt fb ni..


xxx_zue zue

Tiada ulasan:

Catat Ulasan