Zulaykha Zuhayra

Zulaykha Zuhayra

Isnin, 25 Mac 2013

KeNaNgAn KaMi

Salam,
Aku merindui kenangan dulu.... (arhhh....!aku buat lagi...), okay...bukan senang meninggalkan perkara kita dah biasa dengannya...perkara yang sudah kita biasa dengannya dengan amat payah, dan kini kita terpaksa tinggalkan kerana masa dan keadaan yang terus berjalan kehadapan tanpa sedikitpun berundur ke belakang...

Kita akan mengingat seseorang sahabat itu bila sahabat itu adalah sahabat susah senang bersama... aku rindu sahabat komander aku...walaupun 2 darinya bersama dengan aku di Puncak Perdana ini meneruskan perjuangan pembelajaran kami, tapi 3 darinya telah pergi berjuang untuk diri sendiri di tempat lain.... Nad di UiTM induk, Pijo dan Nik dirumah masing2 (mungkin, sebab diorang masih berahsia).

Disebabkan aku masih belajar di tempat yang sama, semua perkara buat aku teringat pada mereka dan aku terfikir masih bolehkah kami main bersama? bergaduh bersama? menjerit bersama? sedih bersama?... aku rindukan keriuhan kami bila kami berkumpul bersama.... (dh mcm lirik lagu la pulak... =_=')
Ni lah Koleksi Gambar Kami berenam.... Pijo, Ika, Nad, Nik, Syira & aku...xxx_zuezue

Tiada ulasan:

Catat Ulasan