Zulaykha Zuhayra

Zulaykha Zuhayra

Selasa, 20 Disember 2011

RaNcAnGaN & BaLiK

           Mungkin kali ini aku agak mengada bila biarkan aja ayah datang ambil aku kat kampus, tapi sebenarnya aku malas naik bas.... tambah2 tahun baru ni....mesti susah nak cari tiket bas....(alasan sebenarnya....)... okay perkara pertama aku nak buat bila aku balik rumah nanti aku nak masak sambal kegemaran aku yang senang nak buat tapi susah nak cari kat kedai iaitu sambal cili padi ikan bilis yang urmmm...sedap bila dimakan dan terangkat bila menggunakan cili kampung sebab cili kampung (cili dia kecil-kecil) sangat pedas.....kadang-kadang sambal yang guna cili ni, makan kejap je dah berpeluh dan berair mata dibuatnya....aku pun tak berapa pas nak makan cili kampung ni..hahahha....makan sikit je pun dah berpeluh....lain la kalau cili hijau yang beli kat pasar tu...tapi sedap je kalau buat sambal ikan bilis tu tapi tak pedas la.....lepas tu mungkin aku kena siapkan assignmnt (harapnya la..) pastu aku nak baca balik novel twilight...rindu la pulak kan....sambil2 tu mungkin aku boleh keluar pergi Tesco untuk cari Comik Conan terbaru....sungguh aku rindu comik kesukaan ku itu....dan yang terakhir....aku nak download cerita yang aku dah list kan untuk di' download seperti siri Merlin, Naruto, dan macam-macam lagi......(macam banyak sangat, padahal tak sampai lima pun)....Hai harap-harap apa yang dirancang menjadi......



SuNgAi PeTaNi I will be back soon...............




 SeNyUm SeLaLu : xxx_zue zue

Tiada ulasan:

Catat Ulasan