Zulaykha Zuhayra

Zulaykha Zuhayra

Ahad, 12 Jun 2011

hIdUp InI..... smile!!...

Utk hari ni dan semalam, satu hari ak dok dalam bilik. keluar cuma untuk beli makan atau pergi tandas kecuali pagi tadi ak g basuh baju kat bawah.....apa ak buat dalam bilik ni??..nak kata buat tahi mata, tidak awal pagi lagi ak dah bangun...salah satu aktivitinya ialah aku tengok silent movie ( utk kelas miss putri) pagi tadi padahal download nya dua hari lepas....not bad la (ak cakap macam tu sebab ak tak tido waktu tengok tadi) dan jalan ceritanya aku boleh faham dengan sekali lalu walaupun dia bisu...hahahahaha..kira ok la tu...still boleh bantai jawab lagi kalau orang tanya kan..hihihihihi....dan sempat lagi aku layan... jeng..jeng...jeng....



ha..ambik ko...cerita hindustan yang aku jumpa masa bosan2 tadi, ni kali ke 2 ak tengok cite ni ( kali ke 2 seingat ak la...kot2 la ak pernah tengok cite ni tapi ak lupa bila...)

yang lain...keja ak asyik makan je...dan terutamanya cwing gum (tah btul ke tak eja dia mcm ni...) pas 2 biji, 2 biji lagi ak gigit dalam mulut.....tah apa yang best pun ak tak tau mungkin nak hilang kan rasa nak makan kot....hihihi...pape pun ak dah tak larat nak 'melawat' dah, blog orang, fb orang n fb sendiri sumenye la...sampai kan ak rasa tak ada yang menarik dengan fb ni...hinggakan blog ak pun asyik ak nak ubah suai je...nak tambah n nak tukar itu ini...aiyoo....tapi dalam dok bosan2 pun besok ada kelas tapi terasa malas pulak nak pergi (ai..dah start dah..)...hihihi...ak cakap je malas...tapi tak pernah ponteng g k...tak pergi sebab demam ari tu ada la...so ak still budak baik..hihihi (perasan jap).

kadang-kadang ak sendiri tak tau apa ak nak tulis kat sini tapi ak kna akui ak agak rajin update blog sekarang n tak macam dulu ikut mood atau lebih tepat ak pernah terlupa yang aku ada blog...hihihihi.. pape pun thanks sebab ada yang sudi melawat blog yang tak seberapa ini....:-)



from: xxx_zue zue

Tiada ulasan:

Catat Ulasan